„Sistemul de Garanție-Returnare, bilanț de etapă”, o nouă dezbatere marca CLCC

feb. 17, 2023 | Evenimente

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o nouă dezbatere profesională digitală Marți, 28 februarie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM!
Alături de gazda întâlnirii, CONSTANTIN RUDNIȚCHI – Director Executiv CLCC, vor fi invitații speciali:
🔹 COSMIN TEODORU – Director General Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor,
🔹 RAUL POP – Manager Programe Asociația Ecoteca Cofondator Coaliția pentru Economia Circulară (CERC),
🔹 JULIA LEFERMAN – Director General, Asociaţia Berarii României,
🔹 FELICIU PARASCHIV – Vicepreședinte, Asociația Națională a Comercianților Mici și Mijlocii din România (ANCMMR).
Vom discuta despre:
– Stadiul actual al SGR;
– Obiective de returnare a ambalajelor SGR;
– Înregistrarea în sistemul RetuRO. Pași și termene limită;
Procedura de înregistrare pentru comercianți și HoReCa;
– Procedura de înregistrare pentru producători și importatori.
Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului de înregistrare disponibil AICI! Detalii suplimentare regăsiți în invitația electronică ce poate fi accesată AICI!

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Dan Schwartz, Consultant fiscal: Dacă nu se vor face ajustări la măsurile propuse, riscurile pentru România și pentru economia românească sunt semnificative

Dan Schwartz, Consultant fiscal: Dacă nu se vor face ajustări la măsurile propuse, riscurile pentru România și pentru economia românească sunt semnificative

„Dacă nu se vor face ajustări la măsurile propuse riscurile pentru România și pentru economia românească sunt semnificative. Măsurile propuse vin la pachet cu schimbări radicale și creșteri de taxe care afectează întregul mediu de afaceri”, a declarat Dan Schwartz, Consultant fiscal, Cofondator& Managing Partner RSM România.

Constantin Rudnițchi: Mai importante decât prevederile pachetului fiscal sunt principiile pe care le descoperim

„Mai importante decât prevederile pachetului fiscal sunt principiile pe care le descoperim. Din păcate, modul în care este construită noua lege fiscală arată un stat lipsit de mijloacele de a aduce venituri la buget, o agenție fiscală, mai precis, care a abandonat lupta cu evaziunea sau cu optimizarea agresivă și tratează toate companiile ca și cum ar evita plata taxelor și impozitelor”, apare scris într-un material RFI România, realizat de către Constantin Rudnițchi, jurnalist și director executiv CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării.

Anul 2022, cel mai profitabil pentru companiile româneşti

Companiile româneşti s-au bucurat, anul trecut, de venituri şi profituri fără precedent iar pentru 2023 se previzionează, în continuare, creşterea profiturilor şi a profitabilităţii pe fondul reducerii semnificative a costurilor la energie, arată o analiză realizată de o platformă de business intelligence.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA