Abonarea la newletter-ul CLCC
Abonarea la newsletter reprezintă acordul tău de a primi din partea OAMENI ȘI COMPANII SRL, având cod unic de identificare 13611073, comunicări profesionale și comerciale conținute în newsletter în legătură cu activitățile Coaliției pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării și alte aspecte de interes pentru comunitatea de business.
Prin intermediul newsletter-ului primești periodic, gratuit, rezumate relevante ale materialelor publicate pe platforma digitală CLCC.RO (inclusiv materiale furnizate de către alți parteneri sau sponsori ai platformei), informatii despre evenimente sau programe derulate de noi sau împreună cu noi. Totodată poți primi rapoartele noastre speciale, respectiv invitații la diverse evenimente și activități organizate de Oameni și Companii sau la care Oameni și Companii este partener.
Ai în permanență, în mod gratuit și facil, posibilitatea de a renunța la primirea acestor comunicări conținute în newsletter, fie prin transmiterea unei solicitări scrise către noi la datele de contact din Nota de informare privind prelucrarea datelor personale, fie cu ocazia fiecărui mesaj primit de la noi care conține posibilitatea de renunțare/dezabonare.
Dacă ești de acord să primesti comunicări profesionale și comerciale conținute în newsletterul aferent platformei digitale CLCC, te rugăm să completezi formularul, să îți exprimi opțiunile în cadrul acestuia și să dai click mai jos pe butonul MĂ ABONEZ.
Important! După ce dai click pe butonul MĂ ABONEZ din formular, vei primi pe adresa cu care te-ai înregistrat un email cu un link de confirmare. Te rugăm să urmărești acest email (inclusiv în folderele Spam, Junk sau Promoții) și să confirmi utilizând linkul respectiv, pentru a finaliza cu succes abonarea.
URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA
INTERVIURI / VIDEO
ARTICOLE RECENTE

Dumitru Chisăliţă (Asociaţia Energia Inteligentă): Politicile energetice în România trebuie să fie mai mult decât “Loz în plic”
Programe precum “Casa Verde” sunt necesare şi binevenite, dar cred că totuşi în prezent politicile energetice promovate trebuie să fie mai mult decât “Loz în plic” şi să nu ne mai bazăm pe noroc, a declarat Dumitru Chisăliţă, preşedintele Asociaţiei Energia Inteligentă.
Prin știință construim un viitor fără fum
Produsele din tutun încălzit sunt o gamă de produse relativ noi. Acestea au fost dezvoltate și evaluate pentru a reduce riscurile asociate fumatului și se adresează adulților care altfel ar continua să fumeze. Totuși, cea mai bună alegere rămâne renunțarea completă la țigări și nicotină.
Philip Morris International – prima companie din industria tutunului care a mizat pe știință și inovație
Tutunul nu este o descoperire recentă. Dimpotrivă. Doar modurile în care a fost utilizat de-a lungul timpului s-au schimbat. Dacă într-un trecut foarte îndepărtat fruzele de tutun erau întrebuințate în ritualuri religioase sau în scopuri terapeutice, abia după expedițiile lui Columb planta a început să fie folosită în pipe, trabucuri și tutun.
„«Casa verde» sau drumul de la consumator la prosumator”, o nouă dezbatere marca CLCC!
CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o nouă dezbatere profesională digitală Luni, 29 mai, începând cu ora 11.00, pe ZOOM!
Sorina Faier, Managing Partner, Elite Searchers: Cel mai mare deficit de muncă este la muncitorii calificați și necalificați
Deficitul de muncă este o problemă des dezbătută și începe de la nivelul inferior, unde avem cel mai mare deficit, și anume, de la muncitorii calificați și necalificați. Este avertismentul lansat de Sorina Faier, Managing Partner, Elite Searchers.
Cristiana Deca, Cofondator&CEO Decalex: În piața muncii, există această frică de automatizare
În special, în piața muncii, există această frică de automatizare și că angajații își vor pierde joburile. Este concluzia prezentată de Cristiana Deca, Cofondator&CEO Decalex, în cadrul ultimei ediții a Dezbaterii Profesionale CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării.
Oana Botolan Datki, Managing Partner, Cteam România: În continuare sunt creșteri de salarii în piață
Anul acesta, 2023, este un an special pe piața muncii, pentru că vine cu o continuare, o transformare postpandemică, cu provocări, probleme, greutăți, iar, în ceea ce privește recrutarea, vine cu un paradox: pe de-o parte există deficit de forță de muncă și pe de altă parte oamenii își pierd jobul, din cauza reducerilor de business, reducerilor de costuri etc. Este descrierea făcută pieței muncii de Oana Botolan Datki, Managing Partner, Cteam România.
Mihai Popa, Avocat asociat coordonator adjunct, Mușat și Asociații, despre noutățile legislației muncii: Sunt introduse drepturi noi pentru angajați
Modificări importante privind legislația muncii au apărut în ultima perioadă, printre acestea numărându-se și mai multe drepturi pentru angajați, după cum a explicat Mihai Popa, Avocat asociat coordonator adjunct, Mușat și Asociații.
In vino veritas – mituri despre vin
Când ești la început în lumea vinului vei afla tot felul de lucruri despre vin. Oare sunt adevărate toate informațiile care ajung la tine? Pivot Noir demontează o parte dintre cele mai des întâlnite mituri despre vin, care încă sunt crezute, chiar dacă s-au dovedit a fi neadevărate.