Coaliția pentru Libertatea Comerțului și Comunicării – CLCC – vă invită la o nouă întâlnire a comunității, care are ca subiect situația actuală a industriei turismului și soluțiile de redresare care se întrevad. Pe data de 26 Ianuarie, începând cu ora 15.00, are loc Webinarul Redresarea turismului românesc.

Vom discuta despre situația turismului în condițiile restricțiilor impuse de pandemie, provocările acestei perioade, dar și despre soluțiile și tehnologiile pe care le avem la dispoziție pentru a răspunde nevoilor clienților.

Întâlnirea, organizată de CLCC și moderată de Constantin RUDNIŢCHI, Director Executiv CLCC, are ca invitați speciali pe Răzvan PÎRJOL, Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Dragoș RĂDUCAN, Prim-vicepreședinte FPTR, Dumitru LUCA, Președinte ANAT, Doru DRAGOMIR, Președinte, Camera de Comerț Bilaterală România – Bulgaria și Akos MOLNÁR, Director Executiv, Tușnad SA. Vor participa și alți specialiști care ne vor împărtăși experiența lor și soluțiile pe care le-au identificat pentru depășirea provocărilor pandemiei.

Evenimentul este dedicat specialiștilor și companiilor din domeniul turismului, iar participarea este gratuită prin completarea formularului disponibil în invitația de aici.