REDRESAREA TURISMULUI ROMÂNESC – TEMA WEBINARULUI COALIȚIEI PENTRU LIBERTATEA COMERȚULUI ȘI A COMUNICĂRII DIN 26 IANUARIE

ian. 20, 2021 | Evenimente

Coaliția pentru Libertatea Comerțului și Comunicării – CLCC – vă invită la o nouă întâlnire a comunității, care are ca subiect situația actuală a industriei turismului și soluțiile de redresare care se întrevad. Pe data de 26 Ianuarie, începând cu ora 15.00, are loc Webinarul Redresarea turismului românesc.

Vom discuta despre situația turismului în condițiile restricțiilor impuse de pandemie, provocările acestei perioade, dar și despre soluțiile și tehnologiile pe care le avem la dispoziție pentru a răspunde nevoilor clienților.

Întâlnirea, organizată de CLCC și moderată de Constantin RUDNIŢCHI, Director Executiv CLCC, are ca invitați speciali pe Răzvan PÎRJOL, Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Dragoș RĂDUCAN, Prim-vicepreședinte FPTR, Dumitru LUCA, Președinte ANAT, Doru DRAGOMIR, Președinte, Camera de Comerț Bilaterală România – Bulgaria și Akos MOLNÁR, Director Executiv, Tușnad SA. Vor participa și alți specialiști care ne vor împărtăși experiența lor și soluțiile pe care le-au identificat pentru depășirea provocărilor pandemiei.

Evenimentul este dedicat specialiștilor și companiilor din domeniul turismului, iar participarea este gratuită prin completarea formularului disponibil în invitația de aici.

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Georgiana Iancu: România vrea e-Factura fără ca beneficiarii să-şi mai dea acordul să primească facturile în format electronic

„Principalul motiv pentru care România a solicitat derogare din partea Consiliului Uniunii Europene pentru aplicarea sistemului e-Factura este ca beneficiarii să nu-şi mai dea acordul pentru a primi facturile în format electronic”, a declarat Georgiana Iancu, Partener şi Liderul Departamentului de Taxe Indirecte şi Digitalizare Fiscală, Ernst&Young.

România, din nou cu cel mai mare decalaj de TVA din UE

România se menţine pe primul loc între statele membre ale Uniunii Europene la neîncasarea TVA, cu un deficit estimat la 36,7% la nivelul anului 2021, în scădere uşoară de la 37,3% în 2020, potrivit unui raport recent al Comisiei Europene care analizează datele din anii menţionaţi.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA