Soluții, tehnologii și aplicații pentru retail – tema webinarului Coaliției pentru Libertatea Comerțului și Comunicării din 3 decembrie

nov. 27, 2020 | Evenimente

Coaliția pentru Libertatea Comerțului și Comunicării – CLCC – vă invită la o nouă întâlnire a comunității, care are ca subiect situația actuală a pieței și provocările acesteia. Pe data de 3 decembrie, începând cu ora 15.00, are loc webinarul Soluții, tehnologii și aplicații pentru retail.

Vom discuta despre situația retailului în condițiile restricțiilor impuse de pandemie, provocările acestei perioade, dar și despre soluțiile și tehnologiile pe care le avem la dispoziție pentru a răspunde nevoilor clienților.

Întâlnirea organizată de CLCC are ca invitat special pe Mihai Drăgan, Chief Operating Officer la Oveit, care va vorbi despre un nou concept de cumpărare – live stream shopping. Vor participa și alți specialiști care ne vor împărtăși experiența lor și soluțiile pe care le-au identificat pentru depășirea provocărilor pandemiei.
Evenimentul este dedicat specialiștilor și companiilor din domeniul de retail, iar participarea este gratuită prin completarea formularului disponibil în invitația de aici.

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Mircea Ilie, Expert Economie Circulară: SGR-ul este o soluție care trebuie încercată!

„În teorie este un sistem bun care adresează o mulțime dintre problemele pe care le-am avut până acum și încearcă să schimbe modelele pe care le-am folosit și care nu au funcționat. SGR-ul este o soluție care trebuie încercată. Categoric nu merge perfect, suntem la început și avem foarte multe lucruri de îmbunătățit”, a declarat Mircea Ilie, Expert Economie Circulară.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA