Coaliția pentru Libertatea Comerțului și Comunicării – CLCC – vă invită la o nouă întâlnire a comunității, care are ca subiect situația actuală a pieței și provocările acesteia. Pe data de 3 decembrie, începând cu ora 15.00, are loc webinarul Soluții, tehnologii și aplicații pentru retail.

Vom discuta despre situația retailului în condițiile restricțiilor impuse de pandemie, provocările acestei perioade, dar și despre soluțiile și tehnologiile pe care le avem la dispoziție pentru a răspunde nevoilor clienților.

Întâlnirea organizată de CLCC are ca invitat special pe Mihai Drăgan, Chief Operating Officer la Oveit, care va vorbi despre un nou concept de cumpărare – live stream shopping. Vor participa și alți specialiști care ne vor împărtăși experiența lor și soluțiile pe care le-au identificat pentru depășirea provocărilor pandemiei.
Evenimentul este dedicat specialiștilor și companiilor din domeniul de retail, iar participarea este gratuită prin completarea formularului disponibil în invitația de aici.