„SOLUȚII PENTRU DIGITALIZAREA SECTOARELOR HORECA ȘI RETAIL” – TEMA WEBINARULUI COALIȚIEI PENTRU LIBERTATEA COMERȚULUI ȘI A COMUNICĂRII DIN 27 MAI

mai 19, 2021 | Evenimente

O nouă întâlnire a comunității CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării va avea loc Joi, 27 Mai, orele 15.00-17.00, pe Microsoft Teams, și propune o dezbatere despre modul în care criza provocată de coronavirus accelerează tranziția sectoarelor HoReCa și Retail spre digitalizare – trenduri, soluții, inovații și comunicare digitală.

Vom discuta cu specialiști în domeniu despre principalele nevoi, avantaje și provocări pe care le presupune procesul transformării digitale pentru cele două sectoare, despre restructurarea mijloacelor și strategiilor de lucru datorită digitalizării, precum și despre soluții de comunicare digitală.

Întâlnirea este organizată de CLCC cu suportul Microsoft România. Moderatorul întâlnirii, Constantin Rudnițchi  Director Executiv CLCC, îi are ca invitați speciali pe Radu Tănase – HORA România, Reprezentant – Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), Feliciu Paraschiv – Asociația Națională a Comercianților Mici și Mijlocii din România (ANCMMR), Nic Vasiliu – Microsoft România, Elena Badea – Valoria Business Solutions.

Evenimentul este dedicat reprezentanților HoReCa și Retail, iar participarea este gratuită, prin completarea formularului disponibil în invitația de AICI!

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Georgiana Iancu: România vrea e-Factura fără ca beneficiarii să-şi mai dea acordul să primească facturile în format electronic

„Principalul motiv pentru care România a solicitat derogare din partea Consiliului Uniunii Europene pentru aplicarea sistemului e-Factura este ca beneficiarii să nu-şi mai dea acordul pentru a primi facturile în format electronic”, a declarat Georgiana Iancu, Partener şi Liderul Departamentului de Taxe Indirecte şi Digitalizare Fiscală, Ernst&Young.

România, din nou cu cel mai mare decalaj de TVA din UE

România se menţine pe primul loc între statele membre ale Uniunii Europene la neîncasarea TVA, cu un deficit estimat la 36,7% la nivelul anului 2021, în scădere uşoară de la 37,3% în 2020, potrivit unui raport recent al Comisiei Europene care analizează datele din anii menţionaţi.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA