O nouă întâlnire a comunității CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării va avea loc Joi, 27 Mai, orele 15.00-17.00, pe Microsoft Teams, și propune o dezbatere despre modul în care criza provocată de coronavirus accelerează tranziția sectoarelor HoReCa și Retail spre digitalizare – trenduri, soluții, inovații și comunicare digitală.

Vom discuta cu specialiști în domeniu despre principalele nevoi, avantaje și provocări pe care le presupune procesul transformării digitale pentru cele două sectoare, despre restructurarea mijloacelor și strategiilor de lucru datorită digitalizării, precum și despre soluții de comunicare digitală.

Întâlnirea este organizată de CLCC cu suportul Microsoft România. Moderatorul întâlnirii, Constantin Rudnițchi  Director Executiv CLCC, îi are ca invitați speciali pe Radu Tănase – HORA România, Reprezentant – Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), Feliciu Paraschiv – Asociația Națională a Comercianților Mici și Mijlocii din România (ANCMMR), Nic Vasiliu – Microsoft România, Elena Badea – Valoria Business Solutions.

Evenimentul este dedicat reprezentanților HoReCa și Retail, iar participarea este gratuită, prin completarea formularului disponibil în invitația de AICI!