„Și cu asta ce-am făcut?” Efectele pachetului de măsuri fiscale asupra economiei, o nouă dezbatere marca CLCC!

sept. 5, 2023 | Evenimente

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o nouă dezbatere profesională digitală Miercuri, 27 septembrie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM!

Experți fiscali, analiști financiari și reprezentanți ai mediului de afaceri vor fi alături de noi, pentru a explica efectele pachetului de măsuri fiscale asupra companiilor și, în general, asupra economiei.

Gazda întâlnirii, Constantin Rudnițchi – Jurnalist, Director Executiv CLCC, îi are alături pe invitații speciali:

  • Dan Schwartz, Cofondator& Managing Partner RSM România;
  • Laurian Lungu, Analist economic, Cofondatorul Consilium Policy Advisors Group;
  • Julia Leferman – Director General, Asociaţia Berarii României;
  • Gabriel Biriș, Partner Biris Goran SPARL;
  • Sorin Orzac, Owner North Exclusive, Prim Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Patronatului Român.

 

 Împreună cu invitații noștri vom discuta, despre:

✔️Impactul bugetar real al noilor modificări fiscale;

✔️Suprataxarea microîntreprinderilor și afectarea angajaților;

✔️ Impactul modificărilor asupra IT-ului, construcțiilor și sectorului financiar;

✔️Ce reprezintă ajustorul fiscal și cum se calculează?

✔️Ce trebuie făcut pentru o consolidare echilibrată a bugetului de stat?

 

***

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului de înregistrare disponibil AICI.

Detalii suplimentare regăsiți în invitația electronică ce poate fi accesată AICI.

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Dan Schwartz, Consultant fiscal: Dacă nu se vor face ajustări la măsurile propuse, riscurile pentru România și pentru economia românească sunt semnificative

Dan Schwartz, Consultant fiscal: Dacă nu se vor face ajustări la măsurile propuse, riscurile pentru România și pentru economia românească sunt semnificative

„Dacă nu se vor face ajustări la măsurile propuse riscurile pentru România și pentru economia românească sunt semnificative. Măsurile propuse vin la pachet cu schimbări radicale și creșteri de taxe care afectează întregul mediu de afaceri”, a declarat Dan Schwartz, Consultant fiscal, Cofondator& Managing Partner RSM România.

Constantin Rudnițchi: Mai importante decât prevederile pachetului fiscal sunt principiile pe care le descoperim

„Mai importante decât prevederile pachetului fiscal sunt principiile pe care le descoperim. Din păcate, modul în care este construită noua lege fiscală arată un stat lipsit de mijloacele de a aduce venituri la buget, o agenție fiscală, mai precis, care a abandonat lupta cu evaziunea sau cu optimizarea agresivă și tratează toate companiile ca și cum ar evita plata taxelor și impozitelor”, apare scris într-un material RFI România, realizat de către Constantin Rudnițchi, jurnalist și director executiv CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării.

Anul 2022, cel mai profitabil pentru companiile româneşti

Companiile româneşti s-au bucurat, anul trecut, de venituri şi profituri fără precedent iar pentru 2023 se previzionează, în continuare, creşterea profiturilor şi a profitabilităţii pe fondul reducerii semnificative a costurilor la energie, arată o analiză realizată de o platformă de business intelligence.

Gheorghe Bejan, Director Executiv al Patronatului Zahărului din România: Noile reglementări sunt în defavoarea consumatorului

„Noile reglementări sunt în defavoarea consumatorului pentru că toate modificările se vor reflecta în creșterea prețurilor. Din punctul meu de vedere, există un principiu non-guvernamental: să ieftinim pentru bogați și să scumpim pentru săraci”, a declarat Gheorghe Bejan, Directorul Executiv al Patronatului Zahărului din România.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA