„SECURITATEA CIBERNETICĂ NE PRIVEȘTE PE TOȚI”, O NOUĂ DEZBATERE MARCA CLCC

mart. 28, 2023 | Evenimente

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la cea de-a treia dezbatere profesională digitală din acest an, ce va avea loc vineri, 31 martie, începând cu ora 11.00, pe platforma ZOOM!
🎙Gazda întâlnirii, CONSTANTIN RUDNIȚCHI – Director Executiv CLCC, îi are alături pe invitații speciali:
🔹 DANIEL RUSEN – Director de Marketing şi Operaţiuni, Microsoft România,
🔹 CĂTĂLINA DODU – Cybersecurity Leader, EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader, EY România,
🔹 Reprezentant al Directoratulului Național de Securitate Cibernetică (în curs de confirmare),
pentru o discuție despre cum să reacționăm în cazul în care organizația noastră este atacată cibernetic.
❗Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului de înregistrare disponibil aici: https://www.clcc.ro/confirmare-participare-dezbatere…/!
📋 Detalii suplimentare regăsiți în invitația electronică ce poate fi accesată aici: https://www.clcc.ro/dezbatere-profesionala-clcc-martie-2023/.

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Dan Schwartz, Consultant fiscal: Dacă nu se vor face ajustări la măsurile propuse, riscurile pentru România și pentru economia românească sunt semnificative

Dan Schwartz, Consultant fiscal: Dacă nu se vor face ajustări la măsurile propuse, riscurile pentru România și pentru economia românească sunt semnificative

„Dacă nu se vor face ajustări la măsurile propuse riscurile pentru România și pentru economia românească sunt semnificative. Măsurile propuse vin la pachet cu schimbări radicale și creșteri de taxe care afectează întregul mediu de afaceri”, a declarat Dan Schwartz, Consultant fiscal, Cofondator& Managing Partner RSM România.

Constantin Rudnițchi: Mai importante decât prevederile pachetului fiscal sunt principiile pe care le descoperim

„Mai importante decât prevederile pachetului fiscal sunt principiile pe care le descoperim. Din păcate, modul în care este construită noua lege fiscală arată un stat lipsit de mijloacele de a aduce venituri la buget, o agenție fiscală, mai precis, care a abandonat lupta cu evaziunea sau cu optimizarea agresivă și tratează toate companiile ca și cum ar evita plata taxelor și impozitelor”, apare scris într-un material RFI România, realizat de către Constantin Rudnițchi, jurnalist și director executiv CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării.

Anul 2022, cel mai profitabil pentru companiile româneşti

Companiile româneşti s-au bucurat, anul trecut, de venituri şi profituri fără precedent iar pentru 2023 se previzionează, în continuare, creşterea profiturilor şi a profitabilităţii pe fondul reducerii semnificative a costurilor la energie, arată o analiză realizată de o platformă de business intelligence.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA