„SECURITATEA CIBERNETICĂ NE PRIVEȘTE PE TOȚI”, O NOUĂ DEZBATERE MARCA CLCC

mart. 28, 2023 | Evenimente

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la cea de-a treia dezbatere profesională digitală din acest an, ce va avea loc vineri, 31 martie, începând cu ora 11.00, pe platforma ZOOM!
🎙Gazda întâlnirii, CONSTANTIN RUDNIȚCHI – Director Executiv CLCC, îi are alături pe invitații speciali:
🔹 DANIEL RUSEN – Director de Marketing şi Operaţiuni, Microsoft România,
🔹 CĂTĂLINA DODU – Cybersecurity Leader, EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader, EY România,
🔹 Reprezentant al Directoratulului Național de Securitate Cibernetică (în curs de confirmare),
pentru o discuție despre cum să reacționăm în cazul în care organizația noastră este atacată cibernetic.
❗Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului de înregistrare disponibil aici: https://www.clcc.ro/confirmare-participare-dezbatere…/!
📋 Detalii suplimentare regăsiți în invitația electronică ce poate fi accesată aici: https://www.clcc.ro/dezbatere-profesionala-clcc-martie-2023/.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA

INTERVIURI / VIDEO

ARTICOLE RECENTE

Prin știință construim un viitor fără fum

Produsele din tutun încălzit sunt o gamă de produse relativ noi. Acestea au fost dezvoltate și evaluate pentru a reduce riscurile asociate fumatului și se adresează adulților care altfel ar continua să fumeze. Totuși, cea mai bună alegere rămâne renunțarea completă la țigări și nicotină.

Philip Morris International – prima companie din industria tutunului care a mizat pe știință și inovație

Tutunul nu este o descoperire recentă. Dimpotrivă. Doar modurile în care a fost utilizat de-a lungul timpului s-au schimbat. Dacă într-un trecut foarte îndepărtat fruzele de tutun erau întrebuințate în ritualuri religioase sau în scopuri terapeutice, abia după expedițiile lui Columb planta a început să fie folosită în pipe, trabucuri și tutun.

Oana Botolan Datki, Managing Partner, Cteam România: În continuare sunt creșteri de salarii în piață

Anul acesta, 2023, este un an special pe piața muncii, pentru că vine cu o continuare, o transformare postpandemică, cu provocări, probleme, greutăți, iar, în ceea ce privește recrutarea, vine cu un paradox: pe de-o parte există deficit de forță de muncă și pe de altă parte oamenii își pierd jobul, din cauza reducerilor de business, reducerilor de costuri etc. Este descrierea făcută pieței muncii de Oana Botolan Datki, Managing Partner, Cteam România.

In vino veritas – mituri despre vin

Când ești la început în lumea vinului vei afla tot felul de lucruri despre vin. Oare sunt adevărate toate informațiile care ajung la tine? Pivot Noir demontează o parte dintre cele mai des întâlnite mituri despre vin, care încă sunt crezute, chiar dacă s-au dovedit a fi neadevărate.