„România, Bulgaria sau Grecia? Ce aleg turiștii români.” – tema unei noi dezbateri CLCC

iul. 25, 2022 | Evenimente

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o analiză comparativă a situației actuale a turismului românesc și a celorlalte destinații preferate de români, a modalităților de îmbunătățire a serviciilor în domeniu, dar și a criteriilor pe care turiștii le au în vedere în alegerile lor.

Dezbaterea profesională va avea loc JOI, 28 Iulie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM!

Gazda întâlnirii, CONSTANTIN RUDNIȚCHI – Director Executiv CLCC, îi are alături, în calitate de invitați speciali, pe:

AURELIAN MARIN, Manager General – Paradis Vacanțe de Vis;
COSMIN VASILE, Manager Departament Circuite – Hello Holidays;
CĂLIN ILE, Manager în domeniul turismului;
DORU DRAGOMIR, Președinte – Camera de Comerț Bilaterală România-Bulgaria.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului disponibil AICI!

Dezbatere digitală marca CLCC: Întâlnirea digitală este organizată de CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării, for ce reunește aproximativ 2.000 de companii, care consideră că libertatea economică, cea a comerţului și a comunicării sunt fundamentale într-o societate democratică. Acesta susține și apără interesele membrilor săi în relație cu terți, sprijină schimburile de informații și experiență, întărirea relațiilor cu organizații profesionale naționale și internaționale și promovarea concurenței loiale.

 

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Mircea Ilie, Expert Economie Circulară: SGR-ul este o soluție care trebuie încercată!

„În teorie este un sistem bun care adresează o mulțime dintre problemele pe care le-am avut până acum și încearcă să schimbe modelele pe care le-am folosit și care nu au funcționat. SGR-ul este o soluție care trebuie încercată. Categoric nu merge perfect, suntem la început și avem foarte multe lucruri de îmbunătățit”, a declarat Mircea Ilie, Expert Economie Circulară.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA