Raportările e-Factura și e-Transport: cerințe, implementare, sancțiuni – tema întâlnirii unei noi comunități OSC

mart. 19, 2024 | Noutăți

Pe 26 martie, de la ora 15.00, are loc webinarul de lansare a comunității OSC-Directori tehnici și logistici. Tema întâlnirii adresează 2 dintre cele mai importante reglementări care au impact asupra mediului de afaceri: raportările e-Factura și e-Transport. Vom discuta cu specialiștii invitați despre particularitățile acestora, atât din punct de vedere legislativ, cât și din perspectiva practică, a modelelor de implementare.

În plus, vom aborda și partea de sancțiuni pe care nerespectarea acestor sisteme le atrage pentru contribuabili. Pentru a răspunde cât mai punctual nevoilor participanților, aceștia pot propune, în momentul completării formularului de inregistrare, subiecte sau detalii despre provocările pe care le întâmpină în desfășurarea activității.

Dezbaterea va avea loc online, iar participarea este gratuită pentru responsabilii și directorii logistici, de transport, managerii de flote, directorii tehnici, directorii financiari, indiferent de domeniul de activitate.

Detalii despre eveniment și formularul de inregistrare sunt disponibile în invitația de aici.

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Mircea Ilie, Expert Economie Circulară: SGR-ul este o soluție care trebuie încercată!

„În teorie este un sistem bun care adresează o mulțime dintre problemele pe care le-am avut până acum și încearcă să schimbe modelele pe care le-am folosit și care nu au funcționat. SGR-ul este o soluție care trebuie încercată. Categoric nu merge perfect, suntem la început și avem foarte multe lucruri de îmbunătățit”, a declarat Mircea Ilie, Expert Economie Circulară.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA