„Piața muncii, între deficit și înnoirea legislației”, tema dezbaterii CLCC din luna aprilie!

apr. 18, 2023 | Evenimente

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o nouă dezbatere profesională digitală Joi, 27 aprilie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM!

Gazda întâlnirii, CONSTANTIN RUDNIȚCHI – Director Executiv CLCC, îi are alături pe invitații speciali:

  • OANA BOTOLAN DATKI – Managing Partner – Cteam România,
  • SORINA FAIER – Managing Partner – Elite Searchers,
  • CRISTIANA DECA – Cofondator&CEO Decalex,
  • MIHAI POPA – Avocat asociat coordonator adjunct in cadrul Societății de avocatură Mușat și Asociații.

Se va discuta despre:
• Anomalia din noua lege privind reprezentativitatea organizațiilor sindicale nereprezentative;
• Extinderea sferei informațiilor confidențiale transmise părții sindicale/reprezentanților angajaților, îndeosebi de natură economico-financiară;
• Noutăți legislative în privința obligațiilor de informare și consultare a angajaților;
• Situații în care pot fi declanșate conflictele colective de muncă și cât de des sunt întâlnite astfel de situații în practică;
• Inteligenţa Artificială și reinventarea pieței muncii;
• Deficitul de forță de muncă ș.a.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului de înregistrare disponibil aici: https://www.clcc.ro/confirmare-participare-dezbatere-clcc-aprilie-2023/.

Detalii suplimentare regăsiți în invitația electronică ce poate fi accesată aici: https://www.clcc.ro/dezbatere-profesionala-clcc-aprilie-2023!

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Dan Schwartz, Consultant fiscal: Dacă nu se vor face ajustări la măsurile propuse, riscurile pentru România și pentru economia românească sunt semnificative

Dan Schwartz, Consultant fiscal: Dacă nu se vor face ajustări la măsurile propuse, riscurile pentru România și pentru economia românească sunt semnificative

„Dacă nu se vor face ajustări la măsurile propuse riscurile pentru România și pentru economia românească sunt semnificative. Măsurile propuse vin la pachet cu schimbări radicale și creșteri de taxe care afectează întregul mediu de afaceri”, a declarat Dan Schwartz, Consultant fiscal, Cofondator& Managing Partner RSM România.

Constantin Rudnițchi: Mai importante decât prevederile pachetului fiscal sunt principiile pe care le descoperim

„Mai importante decât prevederile pachetului fiscal sunt principiile pe care le descoperim. Din păcate, modul în care este construită noua lege fiscală arată un stat lipsit de mijloacele de a aduce venituri la buget, o agenție fiscală, mai precis, care a abandonat lupta cu evaziunea sau cu optimizarea agresivă și tratează toate companiile ca și cum ar evita plata taxelor și impozitelor”, apare scris într-un material RFI România, realizat de către Constantin Rudnițchi, jurnalist și director executiv CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării.

Anul 2022, cel mai profitabil pentru companiile româneşti

Companiile româneşti s-au bucurat, anul trecut, de venituri şi profituri fără precedent iar pentru 2023 se previzionează, în continuare, creşterea profiturilor şi a profitabilităţii pe fondul reducerii semnificative a costurilor la energie, arată o analiză realizată de o platformă de business intelligence.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA