„Piața muncii, între deficit și înnoirea legislației”, tema dezbaterii CLCC din luna aprilie!

apr. 18, 2023 | Evenimente

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o nouă dezbatere profesională digitală Joi, 27 aprilie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM!

Gazda întâlnirii, CONSTANTIN RUDNIȚCHI – Director Executiv CLCC, îi are alături pe invitații speciali:

  • OANA BOTOLAN DATKI – Managing Partner – Cteam România,
  • SORINA FAIER – Managing Partner – Elite Searchers,
  • CRISTIANA DECA – Cofondator&CEO Decalex,
  • MIHAI POPA – Avocat asociat coordonator adjunct in cadrul Societății de avocatură Mușat și Asociații.

Se va discuta despre:
• Anomalia din noua lege privind reprezentativitatea organizațiilor sindicale nereprezentative;
• Extinderea sferei informațiilor confidențiale transmise părții sindicale/reprezentanților angajaților, îndeosebi de natură economico-financiară;
• Noutăți legislative în privința obligațiilor de informare și consultare a angajaților;
• Situații în care pot fi declanșate conflictele colective de muncă și cât de des sunt întâlnite astfel de situații în practică;
• Inteligenţa Artificială și reinventarea pieței muncii;
• Deficitul de forță de muncă ș.a.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului de înregistrare disponibil aici: https://www.clcc.ro/confirmare-participare-dezbatere-clcc-aprilie-2023/.

Detalii suplimentare regăsiți în invitația electronică ce poate fi accesată aici: https://www.clcc.ro/dezbatere-profesionala-clcc-aprilie-2023!

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA

INTERVIURI / VIDEO

ARTICOLE RECENTE

Prin știință construim un viitor fără fum

Produsele din tutun încălzit sunt o gamă de produse relativ noi. Acestea au fost dezvoltate și evaluate pentru a reduce riscurile asociate fumatului și se adresează adulților care altfel ar continua să fumeze. Totuși, cea mai bună alegere rămâne renunțarea completă la țigări și nicotină.

Philip Morris International – prima companie din industria tutunului care a mizat pe știință și inovație

Tutunul nu este o descoperire recentă. Dimpotrivă. Doar modurile în care a fost utilizat de-a lungul timpului s-au schimbat. Dacă într-un trecut foarte îndepărtat fruzele de tutun erau întrebuințate în ritualuri religioase sau în scopuri terapeutice, abia după expedițiile lui Columb planta a început să fie folosită în pipe, trabucuri și tutun.

Oana Botolan Datki, Managing Partner, Cteam România: În continuare sunt creșteri de salarii în piață

Anul acesta, 2023, este un an special pe piața muncii, pentru că vine cu o continuare, o transformare postpandemică, cu provocări, probleme, greutăți, iar, în ceea ce privește recrutarea, vine cu un paradox: pe de-o parte există deficit de forță de muncă și pe de altă parte oamenii își pierd jobul, din cauza reducerilor de business, reducerilor de costuri etc. Este descrierea făcută pieței muncii de Oana Botolan Datki, Managing Partner, Cteam România.

In vino veritas – mituri despre vin

Când ești la început în lumea vinului vei afla tot felul de lucruri despre vin. Oare sunt adevărate toate informațiile care ajung la tine? Pivot Noir demontează o parte dintre cele mai des întâlnite mituri despre vin, care încă sunt crezute, chiar dacă s-au dovedit a fi neadevărate.