„MAI ARE ROMÂNIA INDUSTRIE?”, O NOUĂ DEZBATERE PROFESIONALĂ CLCC

mai 24, 2022 | Evenimente

Comunitatea CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării se întâlnește în luna Mai, pentru o discuție despre despre statusul actual al industriei românești și perspectivele viitorului.

Așadar, vă așteptăm Luni, 30 Mai, începând cu ora 11.00, pe ZOOM!

Gazda întâlniriiCONSTANTIN RUDNIȚCHI, Director Executiv CLCC, îi are ca invitați speciali pe:

ADRIAN SANDU, Secretar General – Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM);

CĂTĂLIN NIȚĂ, Director Executiv – Federația Patronală Petrol și Gaze (FPPG);

CRISTIAN PÂRVAN, Secretar General – Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR);

FELICIU PARASCHIV, Vicepreședinte – Asociația Națională a Comercianților Mici și Mijlocii din România (ANCMMR).

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului disponibil în invitația electronică de AICI!

Dezbatere digitală marca CLCC

Întâlnirea digitală este organizată de CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării, for ce reunește aproximativ 2.000 de companii, care consideră că libertatea economică, cea a comerţului și a comunicării sunt fundamentale într-o societate democratică. Acesta susține și apără interesele membrilor săi în relație cu terți, sprijină schimburile de informații și experiență, întărirea relațiilor cu organizații profesionale naționale și internaționale și promovarea concurenței loiale.

 

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Georgiana Iancu: România vrea e-Factura fără ca beneficiarii să-şi mai dea acordul să primească facturile în format electronic

„Principalul motiv pentru care România a solicitat derogare din partea Consiliului Uniunii Europene pentru aplicarea sistemului e-Factura este ca beneficiarii să nu-şi mai dea acordul pentru a primi facturile în format electronic”, a declarat Georgiana Iancu, Partener şi Liderul Departamentului de Taxe Indirecte şi Digitalizare Fiscală, Ernst&Young.

România, din nou cu cel mai mare decalaj de TVA din UE

România se menţine pe primul loc între statele membre ale Uniunii Europene la neîncasarea TVA, cu un deficit estimat la 36,7% la nivelul anului 2021, în scădere uşoară de la 37,3% în 2020, potrivit unui raport recent al Comisiei Europene care analizează datele din anii menţionaţi.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA