LEMNUL ÎN ARHITECTuRĂ ȘI CONSTRUCȚII SUSTENABILE

Marți, 14 septembrie 2021, începând cu ora 11.00

Lemnul, în calitatea sa de materie primă regenerabilă și versatilă, oferă răspunsuri la problemele globale urgente ale timpurilor noastre. În prezent, constructorii și arhitecții se întorc către lemn și produsele din lemn, în special acelea care ofera din punct de vedere tehnologic mai multe oportunități pentru construcții sustenabile.

Prin urmare, vă invităm Marți, 14 septembrie 2021, începând cu ora 11.00, la o nouă întâlnire a comunității CLCC în care, alături de specialiști în domeniu, vom aborda subiectul lemnul în arhitectură și construcții sustenabile.

MODERATOR

Constantin Rudniţchi

Director Executiv CLCC

AGENDĂ

Moderator – Constantin Rudnițchi

Deschidere lucrări

 Cătălin Tobescu – director general Fordaq și director executiv al Asociației Industriei Lemnului – Prolemn

  Proiectul European Renovation Wave

ING. ADRIANA IFTIME, DIRECTOR GENERAL, Federația Patronatelor Societăților din Construcții

Eficiența energetică a construcțiilor

Prof.dr.arh. Rodica Manon CRIȘAN – Profesor de Construcții și Reabilitarea Clădirilor, Conducător de doctorat în domeniul Arhitectură la UAUIM

Revoluția lemnului

ING. Marius Șoflete – inginer constructor și proiectant specializat de case pasive, Manager Inginerie Creativă, Trainer atașat OAR pe cursuri de case pasive și eficiență energetică aplicată în construcții, videoblogger 

Creatopy Oradea – cea mai mare clădire de birouri pe structură din lemn din România

EVENIMENT ORGANIZAT DE:

în parteneriat cu:

CLCC reunește aproximativ 2000 de companii care consideră că libertatea economică, cea a comerţului și a comunicării sunt fundamentale într-o societate democratică.