energie inteligentă și sustenabilă

JOI, 22 IULIE 2021, începând cu ora 14.00

Există o presiune tot mai mare asupra companiilor, de a-și reduce impactul asupra mediului înconjurător și de a colabora cu municipalitățile și furnizorii de tehnologie, în acest sens.

Prin urmare, vă invităm Joi, 22 iulie 2021, începând cu ora 14.00, la o nouă întâlnire a comunității CLCC în care, alături de specialiști în domeniu, vom aborda subiectul energiei inteligente și sustenabile.

Printre subiectele de discuție se numără: transpunerea obiectivelor europene în materie de protejare a mediului, reducere a poluării, eficientizare și securitate energetică, în strategia națională; modalități de implementare facilă a energiei inteligente și sustenabile – soluții interdisciplinare, inovații și posibilități de finanțare europeană pentru proiecte verzi.

MODERATOR

Constantin Rudniţchi

Director Executiv CLCC

AGENDĂ

Moderator – Constantin Rudnițchi

Deschidere lucrări

 Conf. dr. Radu Dudău – cofondator şi director Energy Policy Group, Consilier personal al Ministrului Energiei, însărcinat cu coordonarea elaborării Strategiei Energetice a României – 2016-2030, Conferențiar la Facultatea de Filosofie a Universității București

Pactul Verde European

Dumitru chisăliță – PREȘEDINTE, Asociația Energia Inteligentă

Avantaje și provocări ale liberalizării pieţei de energie electrică şi de gaze naturale, pentru consumatori (persoane juridice)

 Georgian Florentin Albu – membru al Asociației Energia Inteligentă, Director General Future Energy Leaders (FEL) România

 Analiza elementelor de cauzalitate ale creșterii prețurilor la energie – Studiu realizat de FEL România și AEI

 Cătălin Niță – Director Executiv, Federația Patronală Petrol și Gaze – FPPG 

EVENIMENT ORGANIZAT DE

CLCC reunește aproximativ 2000 de companii care consideră că libertatea economică, cea a comerţului și a comunicării sunt fundamentale într-o societate democratică.