„Invazie de E-uri în fiscalitate. Cum se adaptează antreprenorii, companiile și profesioniștii la digitalizarea raportărilor fiscale”, o nouă dezbatere marca CLCC

iul. 8, 2024 | Evenimente

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării te invită la o nouă dezbatere profesională digitală, cu titlul „Invazie de E-uri în fiscalitate. Cum se adaptează antreprenorii, companiile și profesioniștii la digitalizarea raportărilor fiscale”. Cea de-a șasea dezbatere din acest an se va desfășura JOI, 18 iulie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM.

Digitalizarea raportărilor fiscale este unul dintre procesele care se dezvoltă în ritm alert, fiind necesar un efort susținut din partea antreprenorilor, companiilor și profesioniștilor, pentru a se conforma cu noile obligații de raportare.

Gazda întâlnirii, Constantin Rudnițchi – Jurnalist, Director Executiv CLCC, îi va avea alături pe următorii invitați speciali:

  • Luisiana Dobrinescu, Managing Partner, Dobrinescu Dobrev SCA;
  • Dan Schwartz, Managing Partner, RSM România;
  • Feliciu Paraschiv, Vicepreşedinte, Asociaţia Naţională a Comercianţilor Mici şi Mijlocii din România (ANCMMR);
  • Sînziana Radu, Manager Taxe indirecte, Ernst&Young (EY).

Subiecte abordate în cadrul dezbaterii:

✔️  Digitalizarea, o provocare pentru antreprenori, companii și profesioniști;
✔️  E-factura și simplificarea controalelor fiscale;
✔️  Eficientizarea mediului de business și oportunitățile create;
✔️  Ce schimbări sunt așteptate în perioada următoare?

***

Detalii suplimentare regăsiți în invitația electronică ce poate fi accesată AICI.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului de înregistrare disponibil AICI.

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Adrian Voican (ANAT): A lua voucherele de vacanță este o crimă economică împotriva dezvoltării; trebuie să le repunem la loc

A lua voucherele de vacanță, acest catalizator al industriei, cred că este o crimă economică împotriva dezvoltării și trebuie să le punem la loc, poate într-un format mai deștept care să ajute și angajații din domeniul privat, este de părere vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT), Adrian Voican.

Companiile se vor confrunta cu schimbări majore ale politicilor fiscale și comerciale la nivel global

După mai mult de un deceniu de cooperare fiscală globală, se conturează din ce în ce mai clar o revenire a competiției fiscale, pe fondul unor noi tensiuni comerciale care perturbă lanțurile de aprovizionare în timp real, se arată în cel mai recent raport EY privind perspectiva strategiilor fiscale la nivel global. Avansul accelerat în tehnologie impactează, la rândul său, piețele financiare mondiale, adăugând o anumită marjă de incertitudine economică.

„Turismul în 2025, o nouă încercare”, tema dezbaterii CLCC din 24 aprilie

Pentru industria turistică, la vechile probleme, cum ar fi lipsa forței de muncă și numărul redus al turiștilor străini, se adaugă altele noi, cum sunt creșterea fiscalității și scăderea valorii tichetelor de vacanță. Care este strategia de creștere a operatorilor din turism? Cum se adaptează la noile condiții? Te invităm să aflăm împreună pe 24 aprilie, începând cu ora 11.00, în cadrul unei noi dezbatere profesionale digitale CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării, cu titlul „Turismul în 2025, o nouă încercare”.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA