INFOGRAFIC: Perspective ale pieței muncii în 2024

mart. 4, 2024 | Infografice, Noutăți

În 2024 impactul Inteligenței Artificiale asupra pieței muncii va fi mai accelerat, fapt ce va duce la schimbări semnificative. Aceste schimbări nu schimbă doar natura locurilor de muncă, ci redefinesc activitatea a sute de milioane de oameni la nivel global, precum și competențele necesare pe piața muncii. Următorul infografic prezintă 5 perspective ale pieței muncii în anul 2024:

 

Sursa informațiilor: 

  1. https://www.mcid.gov.ro/wp-content/uploads/2023/08/CSN-IA_28Iulie.pdf
  2. https://mfinante.gov.ro/static/10/Mfp/buget2024/proiectbuget2024/Raportbuget2024.pdf
  3. https://www.weforum.org/agenda/2023/05/jobs-lost-created-ai-gpt/
  4. https://www2.deloitte.com/ro/ro/pages/about-deloitte/articles/studiu-deloitte-tranzitia-spre-economia-verde-poate-crea-de-milioane-de-noi-locuri-de-munca-la-nivel-global-pana-si-poate-contribui-la-diminuarea-decalajului-de-dezvoltare-dintre-regiuni-si-continente.html

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Mircea Ilie, Expert Economie Circulară: SGR-ul este o soluție care trebuie încercată!

„În teorie este un sistem bun care adresează o mulțime dintre problemele pe care le-am avut până acum și încearcă să schimbe modelele pe care le-am folosit și care nu au funcționat. SGR-ul este o soluție care trebuie încercată. Categoric nu merge perfect, suntem la început și avem foarte multe lucruri de îmbunătățit”, a declarat Mircea Ilie, Expert Economie Circulară.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA