„Industria alimentară, între creșterea costurilor și presiunea importurilor”, o nouă întâlnire a Comunității CLCC

feb. 11, 2022 | Evenimente

Comunitatea CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării se întâlnește în luna Februarie pentru o discuție despre creșterea prețurilor, presiunea importurilor și impactul acestora asupra industriei alimentare din România.

Vă așteptăm Miercuri, 23 Februarie, începând cu ora 11.00, pe Platforma ZOOM!

Gazda întâlniriiConstantin Rudnițchi – Director Executiv CLCC, îi are ca invitați speciali pe:

Sorin Minea, Preşedintele Federaţiei Patronale Române din Industria Alimentară (Romalimenta);

Dana Tănase, Directorul Executiv al Asociației Române a Cărnii (ARC);

Dorin Cojocaru, Preşedintele Asociaţiei Patronale Române din Industria Laptelui (APRIL);

Feliciu Paraschiv, Vicepreședintele Asociației Naționale a Comercianților Mici și Mijlocii din România (ANCMMR).

 

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului disponibil în invitația electronică de AICI!

Webinar marca CLCC

Întâlnirea digitală este organizată de CLCC, for ce reunește aproximativ 2.000 de companii, care consideră că libertatea economică, cea a comerţului și a comunicării sunt fundamentale într-o societate democratică. Acesta susține și apără interesele membrilor săi în relație cu terți, sprijină schimburile de informații și experiență, întărirea relațiilor cu organizații profesionale naționale și internaționale și promovarea concurenței loiale.

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Georgiana Iancu: România vrea e-Factura fără ca beneficiarii să-şi mai dea acordul să primească facturile în format electronic

„Principalul motiv pentru care România a solicitat derogare din partea Consiliului Uniunii Europene pentru aplicarea sistemului e-Factura este ca beneficiarii să nu-şi mai dea acordul pentru a primi facturile în format electronic”, a declarat Georgiana Iancu, Partener şi Liderul Departamentului de Taxe Indirecte şi Digitalizare Fiscală, Ernst&Young.

România, din nou cu cel mai mare decalaj de TVA din UE

România se menţine pe primul loc între statele membre ale Uniunii Europene la neîncasarea TVA, cu un deficit estimat la 36,7% la nivelul anului 2021, în scădere uşoară de la 37,3% în 2020, potrivit unui raport recent al Comisiei Europene care analizează datele din anii menţionaţi.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA