„Industria alimentară, între creșterea costurilor și presiunea importurilor”, o nouă întâlnire a Comunității CLCC

feb. 11, 2022 | Evenimente

Comunitatea CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării se întâlnește în luna Februarie pentru o discuție despre creșterea prețurilor, presiunea importurilor și impactul acestora asupra industriei alimentare din România.

Vă așteptăm Miercuri, 23 Februarie, începând cu ora 11.00, pe Platforma ZOOM!

Gazda întâlniriiConstantin Rudnițchi – Director Executiv CLCC, îi are ca invitați speciali pe:

Sorin Minea, Preşedintele Federaţiei Patronale Române din Industria Alimentară (Romalimenta);

Dana Tănase, Directorul Executiv al Asociației Române a Cărnii (ARC);

Dorin Cojocaru, Preşedintele Asociaţiei Patronale Române din Industria Laptelui (APRIL);

Feliciu Paraschiv, Vicepreședintele Asociației Naționale a Comercianților Mici și Mijlocii din România (ANCMMR).

 

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului disponibil în invitația electronică de AICI!

Webinar marca CLCC

Întâlnirea digitală este organizată de CLCC, for ce reunește aproximativ 2.000 de companii, care consideră că libertatea economică, cea a comerţului și a comunicării sunt fundamentale într-o societate democratică. Acesta susține și apără interesele membrilor săi în relație cu terți, sprijină schimburile de informații și experiență, întărirea relațiilor cu organizații profesionale naționale și internaționale și promovarea concurenței loiale.

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Mircea Ilie, Expert Economie Circulară: SGR-ul este o soluție care trebuie încercată!

„În teorie este un sistem bun care adresează o mulțime dintre problemele pe care le-am avut până acum și încearcă să schimbe modelele pe care le-am folosit și care nu au funcționat. SGR-ul este o soluție care trebuie încercată. Categoric nu merge perfect, suntem la început și avem foarte multe lucruri de îmbunătățit”, a declarat Mircea Ilie, Expert Economie Circulară.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA