IMPACTUL PROIECTELOR DE CONSTRUCȚII ASUPRA DEZVOLTĂRII ECONOMICE – TEMA WEBINARULUI COALIȚIEI PENTRU LIBERTATEA COMERȚULUI ȘI A COMUNICĂRII DIN 4 MARTIE

feb. 23, 2021 | Evenimente

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și Comunicării – vă invită la o nouă întâlnire a comunității, care are ca subiect situația actuală a sectorului construcțiilor și impactul pe care acestea le au asupra dezvoltării economice. Pe data de 4 Martie, începând cu ora 15.00, are loc Webinarul Impactul proiectelor de construcții asupra dezvoltării economice.

Vom discuta despre situația și provocările acestui sector de activitate în condițiile restricțiilor impuse de pandemie, despre soluțiile și tehnologiile pe care le avem la dispoziție pentru a răspunde nevoilor clienților dar și despre impactul construcțiilor asupra economiei.

Întâlnirea, organizată de CLCC în parteneriat cu FPSC și moderată de Constantin Rudnițchi, Director Executiv CLCC, îi are ca invitați speciali pe Ec. Răzvan Niculescu-Aron, Vicepreședinte FPSC, Prof. Univ. Dr. Ing. Radu Sorin Văcăreanu, Rector UTCB, Ing. Mircea Bulboacă, Vicepreședinte FPSC, Ing. Adriana Iftime, Director General FPSC, Dr. Ing. Cristian Romeo Erbașu, Președinte FPSC și Presedinte Cluster TEC, Ing. Cristian Onofrei, Responsabil dezvoltare programe Custer TEC, Rodica Lupu, Director Cluster TEC. Vor participa și alți specialiști care vor împărtăși experiența lor și soluțiile pe care le-au identificat pentru depășirea provocărilor pandemiei.

Evenimentul este dedicat specialiștilor și companiilor din domeniul construcțiilor, iar participarea este gratuită prin completarea formularului disponibil în invitația de AICI!

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Georgiana Iancu: România vrea e-Factura fără ca beneficiarii să-şi mai dea acordul să primească facturile în format electronic

„Principalul motiv pentru care România a solicitat derogare din partea Consiliului Uniunii Europene pentru aplicarea sistemului e-Factura este ca beneficiarii să nu-şi mai dea acordul pentru a primi facturile în format electronic”, a declarat Georgiana Iancu, Partener şi Liderul Departamentului de Taxe Indirecte şi Digitalizare Fiscală, Ernst&Young.

România, din nou cu cel mai mare decalaj de TVA din UE

România se menţine pe primul loc între statele membre ale Uniunii Europene la neîncasarea TVA, cu un deficit estimat la 36,7% la nivelul anului 2021, în scădere uşoară de la 37,3% în 2020, potrivit unui raport recent al Comisiei Europene care analizează datele din anii menţionaţi.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA