IMPACTUL PROIECTELOR DE CONSTRUCȚII ASUPRA DEZVOLTĂRII ECONOMICE – TEMA WEBINARULUI COALIȚIEI PENTRU LIBERTATEA COMERȚULUI ȘI A COMUNICĂRII DIN 4 MARTIE

feb. 23, 2021 | Evenimente

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și Comunicării – vă invită la o nouă întâlnire a comunității, care are ca subiect situația actuală a sectorului construcțiilor și impactul pe care acestea le au asupra dezvoltării economice. Pe data de 4 Martie, începând cu ora 15.00, are loc Webinarul Impactul proiectelor de construcții asupra dezvoltării economice.

Vom discuta despre situația și provocările acestui sector de activitate în condițiile restricțiilor impuse de pandemie, despre soluțiile și tehnologiile pe care le avem la dispoziție pentru a răspunde nevoilor clienților dar și despre impactul construcțiilor asupra economiei.

Întâlnirea, organizată de CLCC în parteneriat cu FPSC și moderată de Constantin Rudnițchi, Director Executiv CLCC, îi are ca invitați speciali pe Ec. Răzvan Niculescu-Aron, Vicepreședinte FPSC, Prof. Univ. Dr. Ing. Radu Sorin Văcăreanu, Rector UTCB, Ing. Mircea Bulboacă, Vicepreședinte FPSC, Ing. Adriana Iftime, Director General FPSC, Dr. Ing. Cristian Romeo Erbașu, Președinte FPSC și Presedinte Cluster TEC, Ing. Cristian Onofrei, Responsabil dezvoltare programe Custer TEC, Rodica Lupu, Director Cluster TEC. Vor participa și alți specialiști care vor împărtăși experiența lor și soluțiile pe care le-au identificat pentru depășirea provocărilor pandemiei.

Evenimentul este dedicat specialiștilor și companiilor din domeniul construcțiilor, iar participarea este gratuită prin completarea formularului disponibil în invitația de AICI!

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Luisiana Dobrinescu, despre declararea codului UIT: Dacă este și o diferență de 10 secunde, se emite procesul verbal de sancționare

„Confiscarea se face foarte ușor. Nu marfa se confiscă, ci contravaloarea mărfii. Există personal al Antifraudei care verifică din birou data, ora și minutul de intrare în țară a vehiculului, cu data, ora și minutul declarării codului UIT. Dacă este și o diferență de 10 secunde, o oră sau două, se emite procesul verbal de sancționare”, a afirmat Luisiana Dobrinescu, Managing Partner, Dobrinescu Dobrev SCA.

Sînziana Radu, (EY): Rațiunea implementării sistemului RO e-Transport necesită o colaborare din partea mediului de afaceri, dar și o înțelegere corectă și completă a cerințelor de raportare

„Rațiunea implementării acestui sistem necesită, în mod evident, o colaborare din partea mediului de afaceri, dar și o înțelegere corectă și completă a cerințelor de raportare. Pe cât vedem de necesară asigurarea unei colectări eficiente a taxelor și impozitelor, pe atât de multe provocări aduce acest sistem la nivelul mediului de afaceri, care depune eforturi considerabile pentru a se conforma acestei cerințe impuse de autorități”, a declarat Sînziana Radu, Manager Taxe indirecte, Ernst&Young (EY).

Dan Schwartz, consultant fiscal: Reglementările fiscale ce au fost lansate pe piaţă în regim de urgenţă sunt lucruri făcute foarte repede, fără o consultare cu mediul de afaceri

„Reglementările fiscale ce au fost lansate pe piaţă în regim de urgenţă sunt lucruri făcute foarte repede, fără o consultare cu mediul de afaceri, iar în loc să stăm la coadă pentru a depune un formular la un ghişeu ANAF, stăm la coadă online ca să furnizăm informaţiile solicitate, pentru că sistemele se blochează”, a declarat Dan Schwartz, consultant fiscal, Cofondator& Managing Partner RSM România.

Ştefan-Radu Oprea: Buget de 440 milioane de euro la Start-Up Nation, în 2024; programul ”Femei Antreprenor” ar putea debuta pe 30 iulie

Programul Start-Up Nation va continua şi în acest an, cu un buget din fonduri europene de peste 440 milioane de euro, iar la sfârşitul lunii iulie ar urma să demareze şi Programul “Femei Antreprenor”, a declarat la evenimentul de lansare a unei noi ediţii a “Cartei Albe a IMM-urilor din România”, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan-Radu Oprea.

„Invazie de E-uri în fiscalitate. Cum se adaptează antreprenorii, companiile și profesioniștii la digitalizarea raportărilor fiscale”, o nouă dezbatere marca CLCC

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării te invită la o nouă dezbatere profesională digitală, cu titlul „Invazie de E-uri în fiscalitate. Cum se adaptează antreprenorii, companiile și profesioniștii la digitalizarea raportărilor fiscale”. Cea de-a șasea dezbatere din acest an se va desfășura JOI, 18 iulie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA