IMPACTUL PROIECTELOR DE CONSTRUCȚII ASUPRA DEZVOLTĂRII ECONOMICE – TEMA WEBINARULUI COALIȚIEI PENTRU LIBERTATEA COMERȚULUI ȘI A COMUNICĂRII DIN 4 MARTIE

feb. 23, 2021 | Evenimente

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și Comunicării – vă invită la o nouă întâlnire a comunității, care are ca subiect situația actuală a sectorului construcțiilor și impactul pe care acestea le au asupra dezvoltării economice. Pe data de 4 Martie, începând cu ora 15.00, are loc Webinarul Impactul proiectelor de construcții asupra dezvoltării economice.

Vom discuta despre situația și provocările acestui sector de activitate în condițiile restricțiilor impuse de pandemie, despre soluțiile și tehnologiile pe care le avem la dispoziție pentru a răspunde nevoilor clienților dar și despre impactul construcțiilor asupra economiei.

Întâlnirea, organizată de CLCC în parteneriat cu FPSC și moderată de Constantin Rudnițchi, Director Executiv CLCC, îi are ca invitați speciali pe Ec. Răzvan Niculescu-Aron, Vicepreședinte FPSC, Prof. Univ. Dr. Ing. Radu Sorin Văcăreanu, Rector UTCB, Ing. Mircea Bulboacă, Vicepreședinte FPSC, Ing. Adriana Iftime, Director General FPSC, Dr. Ing. Cristian Romeo Erbașu, Președinte FPSC și Presedinte Cluster TEC, Ing. Cristian Onofrei, Responsabil dezvoltare programe Custer TEC, Rodica Lupu, Director Cluster TEC. Vor participa și alți specialiști care vor împărtăși experiența lor și soluțiile pe care le-au identificat pentru depășirea provocărilor pandemiei.

Evenimentul este dedicat specialiștilor și companiilor din domeniul construcțiilor, iar participarea este gratuită prin completarea formularului disponibil în invitația de AICI!

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Mircea Ilie, Expert Economie Circulară: SGR-ul este o soluție care trebuie încercată!

„În teorie este un sistem bun care adresează o mulțime dintre problemele pe care le-am avut până acum și încearcă să schimbe modelele pe care le-am folosit și care nu au funcționat. SGR-ul este o soluție care trebuie încercată. Categoric nu merge perfect, suntem la început și avem foarte multe lucruri de îmbunătățit”, a declarat Mircea Ilie, Expert Economie Circulară.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA