GEORGE BĂDESCU, ASOCIAȚIA MARILOR REȚELE COMERCIALE DIN ROMÂNIA (AMRCR): ROMÂNIA A RECUPERAT DESTUL DE MULT DECALAJUL ECONOMIC PE CARE ÎL AVEA FAȚĂ DE ALTE ȚĂRI

iul. 25, 2022 | Comunitatea CLCC

În cadrul dezbaterii CLCC (Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării) din luna iunie, despre noile modificări ale legislației fiscale și impactul acestora asupra contribuabililor, George Bădescu, director executiv AMRCR, a argumentat că sistemul de taxare-impozitare a produs o valoare adăugată, deoarece „comparativ cu 1990, România a recuperat destul de mult decalajul economic pe care îl avea față de alte țări”.

Cel mai potrivit sistem de impozitare pentru România

„Dincolo de problematicile specifice ale fiecărei industrii, un sistem diferit de impozitare față de cel care este astăzi ar trebui să pornească de la identificarea avantajului competitiv pe care țara noastră îl poate exploata cel mai bine comparativ cu alte state cu care intră în concurență”, a punctat George Bădescu.

„Când vorbim de consultare este bine să existe o consultare și în zona experților. Trebuie să ne gândim și la zona de inovație și cum s-ar reflecta aceasta în industria retail”, a mai adăugat acesta.

Înregistrarea întâlnirii SE SCHIMBĂ LEGISLAȚIA FISCALĂ. CE SPUN CEI CARE PLĂTESC TAXE, IMPOZITE ȘI CONTRIBUȚII?, poate fi urmărită integral AICI.

Dezbatere digitală marca CLCC

Întâlnirea digitală a fost organizată de CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării, for ce reunește aproximativ 2.000 de companii, care consideră că libertatea economică, cea a comerţului și a comunicării sunt fundamentale într-o societate democratică. Acesta susține și apără interesele membrilor săi în relație cu terți, sprijină schimburile de informații și experiență, întărirea relațiilor cu organizații profesionale naționale și internaționale și promovarea concurenței loiale.

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Mircea Ilie, Expert Economie Circulară: SGR-ul este o soluție care trebuie încercată!

„În teorie este un sistem bun care adresează o mulțime dintre problemele pe care le-am avut până acum și încearcă să schimbe modelele pe care le-am folosit și care nu au funcționat. SGR-ul este o soluție care trebuie încercată. Categoric nu merge perfect, suntem la început și avem foarte multe lucruri de îmbunătățit”, a declarat Mircea Ilie, Expert Economie Circulară.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA