Comunitatea CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării se întâlnește online, pentru o discuție despre problematica energiei inteligente și sustenabile, obiective naționale și modalități de implementare, dar și posibilități de finanțare europeană a proiectelor verzi.

Marți, 22 iulie, orele 14.00 – 15.30, pe Platforma ZOOM, moderatorul întâlnirii, Constantin Rudnițchi  Director Executiv CLCC, îi are ca invitați speciali pe Conf. Univ. Dr. Radu Dudău – Cofondator și Director la Energy Policy Group, Consilier personal al Ministrului Energiei, Conferențiar la Facultatea de Filosofie a Universității București, Dumitru Chisăliță – Președintele Asociației Energia Inteligenă și Cătălin Niță – Director Executiv, Federația Patronală Petrol și Gaze – FPPG.

Participarea la eveniment este gratuită, prin completarea formularului disponibil în invitația de AICI!

Webinar marca CLCC

Evenimentul este organizat de CLCC, for ce reunește aproximativ 2.000 de companii, care consideră că libertatea economică, cea a comerţului și a comunicării sunt fundamentale într-o societate democratică. Acesta susține și apără interesele membrilor săi în relație cu terți, sprijină schimburile de informații și experiență, întărirea relațiilor cu organizații profesionale naționale și internaționale și promovarea concurenței loiale.