„Digitalizarea IMM-urilor” – TEMA WEBINARULUI COALIȚIEI PENTRU LIBERTATEA COMERȚULUI ȘI A COMUNICĂRII DIN 26 APRILIE

apr. 14, 2021 | Evenimente

 O nouă întâlnire a comunității CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării, care are ca subiect situația actuală a IMM-urilor, necesitatea digitalizării acestora și modalitățile de sprijin, va avea loc pe  26 Aprilie, începând cu ora 15.00.

Vom discuta cu specialiști în domeniu despre principalele avantaje și provocări pe care le presupune procesul transformării digitale pentru sectorul privat, despre cum își restructurează companiile mijloacele și strategiile de lucru datorită digitalizării, pentru a obține mai multe beneficii, precum și despre oportunitățile de sprijin pentru IMM-uri, în contextul pandemic.

Întâlnirea, organizată de CLCC și moderată de Constantin Rudnițchi, Director Executiv CLCC, îi are ca invitați speciali pe Octavian Oprea, Președinte al Autorității pentru Digitalizarea României, Vasile Asandei, Director General ADR NE, Mirabela Miron, Fondator Avisso și Bogdan Florea, Vicepreședinte ANIS și Fondator Connections.

Evenimentul este dedicat reprezentanților IMM-urilor, iar participarea este gratuită, prin completarea formularului disponibil în invitația de AICI!

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Georgiana Iancu: România vrea e-Factura fără ca beneficiarii să-şi mai dea acordul să primească facturile în format electronic

„Principalul motiv pentru care România a solicitat derogare din partea Consiliului Uniunii Europene pentru aplicarea sistemului e-Factura este ca beneficiarii să nu-şi mai dea acordul pentru a primi facturile în format electronic”, a declarat Georgiana Iancu, Partener şi Liderul Departamentului de Taxe Indirecte şi Digitalizare Fiscală, Ernst&Young.

România, din nou cu cel mai mare decalaj de TVA din UE

România se menţine pe primul loc între statele membre ale Uniunii Europene la neîncasarea TVA, cu un deficit estimat la 36,7% la nivelul anului 2021, în scădere uşoară de la 37,3% în 2020, potrivit unui raport recent al Comisiei Europene care analizează datele din anii menţionaţi.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA