„Digitalizarea IMM-urilor” – TEMA WEBINARULUI COALIȚIEI PENTRU LIBERTATEA COMERȚULUI ȘI A COMUNICĂRII DIN 26 APRILIE

apr. 14, 2021 | Evenimente

 O nouă întâlnire a comunității CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării, care are ca subiect situația actuală a IMM-urilor, necesitatea digitalizării acestora și modalitățile de sprijin, va avea loc pe  26 Aprilie, începând cu ora 15.00.

Vom discuta cu specialiști în domeniu despre principalele avantaje și provocări pe care le presupune procesul transformării digitale pentru sectorul privat, despre cum își restructurează companiile mijloacele și strategiile de lucru datorită digitalizării, pentru a obține mai multe beneficii, precum și despre oportunitățile de sprijin pentru IMM-uri, în contextul pandemic.

Întâlnirea, organizată de CLCC și moderată de Constantin Rudnițchi, Director Executiv CLCC, îi are ca invitați speciali pe Octavian Oprea, Președinte al Autorității pentru Digitalizarea României, Vasile Asandei, Director General ADR NE, Mirabela Miron, Fondator Avisso și Bogdan Florea, Vicepreședinte ANIS și Fondator Connections.

Evenimentul este dedicat reprezentanților IMM-urilor, iar participarea este gratuită, prin completarea formularului disponibil în invitația de AICI!

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Mircea Ilie, Expert Economie Circulară: SGR-ul este o soluție care trebuie încercată!

„În teorie este un sistem bun care adresează o mulțime dintre problemele pe care le-am avut până acum și încearcă să schimbe modelele pe care le-am folosit și care nu au funcționat. SGR-ul este o soluție care trebuie încercată. Categoric nu merge perfect, suntem la început și avem foarte multe lucruri de îmbunătățit”, a declarat Mircea Ilie, Expert Economie Circulară.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA