O nouă întâlnire a comunității CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării, care are ca subiect situația actuală a IMM-urilor, necesitatea digitalizării acestora și modalitățile de sprijin, va avea loc pe  26 Aprilie, începând cu ora 15.00.

Vom discuta cu specialiști în domeniu despre principalele avantaje și provocări pe care le presupune procesul transformării digitale pentru sectorul privat, despre cum își restructurează companiile mijloacele și strategiile de lucru datorită digitalizării, pentru a obține mai multe beneficii, precum și despre oportunitățile de sprijin pentru IMM-uri, în contextul pandemic.

Întâlnirea, organizată de CLCC și moderată de Constantin Rudnițchi, Director Executiv CLCC, îi are ca invitați speciali pe Octavian Oprea, Președinte al Autorității pentru Digitalizarea României, Vasile Asandei, Director General ADR NE, Mirabela Miron, Fondator Avisso și Bogdan Florea, Vicepreședinte ANIS și Fondator Connections.

Evenimentul este dedicat reprezentanților IMM-urilor, iar participarea este gratuită, prin completarea formularului disponibil în invitația de AICI!