„Criza energetică – De la economie la eficiență energetică”, tema unei noi dezbateri marca CLCC

oct. 21, 2022 | Evenimente

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o nouă dezbatere profesională digitală. Întâlnirea va avea loc JOI, 27 octombrie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM și propune o abordare a crizei energetice prin prisma soluțiilor care se întrevăd din diverse paliere – performanța energetică a clădirilor și locuințelor, materiale sustenabile, surse alternative de energie, ajutoare financiare ș.a.

Gazda întâlnirii este, așa cum v-ați obișnuit, CONSTANTIN RUDNIȚCHI– Director Executiv CLCC, iar alături de el vor fi invitații speciali:

  • ANDREI BOTIȘ, Președinte – Romania Green Building Council;
  • CĂTĂLIN CONSTANTIN TOBESCU, Președinte al Asociației Industriei Lemnului – Prolemn;
  • DAN TUDOSE, General Manager – E-acumulatori;
  • FELICIU PARASCHIV, Vicepreședinte – Asociația Națională a Comercianților Mici și Mijlocii din România (ANCMMR).

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului disponibil AICI!

Întâlnirea digitală este organizată de CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării, for ce reunește aproximativ 2.000 de companii, care consideră că libertatea economică, cea a comerţului și a comunicării sunt fundamentale într-o societate democratică. Acesta susține și apără interesele membrilor săi în relație cu terți, sprijină schimburile de informații și experiență, întărirea relațiilor cu organizații profesionale naționale și internaționale și promovarea concurenței loiale.

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Mircea Ilie, Expert Economie Circulară: SGR-ul este o soluție care trebuie încercată!

„În teorie este un sistem bun care adresează o mulțime dintre problemele pe care le-am avut până acum și încearcă să schimbe modelele pe care le-am folosit și care nu au funcționat. SGR-ul este o soluție care trebuie încercată. Categoric nu merge perfect, suntem la început și avem foarte multe lucruri de îmbunătățit”, a declarat Mircea Ilie, Expert Economie Circulară.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA