CONFIRMAREA PARTICIPĂRII LA DEZBATEREA CLCC DIN 29 MAI 2023

Dezbaterea CLCC cu tema „«CASA VERDE» SAU DRUMUL DE LA CONSUMATOR LA PROSUMATOR”, va avea loc în 29 mai 2023, începând cu ora 11.00, pe ZOOM.

Aceasta va fi înregistrată și transmisă live pe pagina de FaceBook CLCC!

Cum participi GRATUIT la dezbatere:

  • Completezi câmpurile formularului de mai jos;
  • Primești un mesaj de confirmare a înscrierii tale împreună cu linkul de acces la dezbatere;
  • Ești avertizat pe email despre eveniment cu o zi înainte de întâlnire și cu un sms în ziua evenimentului;
  • Te loghezi pe platforma Zoom și participi la eveniment, putând interacționa cu invitații noștri, prin intermediul opțiunii „Chat”.
  • Te rugăm să ai în vedere faptul că datele de logare nu pot fi transmise și altor persoane, care nu s-au înregistrat în prealabil.

Acest eveniment este organizat pentru CLCC de către SC Oameni și Companii SRL, în calitate de furnizor de servicii de marketing și comunicare. Pentru a procesa înscrierea ta, Oameni și Companii va prelucra datele tale personale.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA

INTERVIURI / VIDEO

ARTICOLE RECENTE

Mircea Ilie, Expert Economie Circulară: SGR-ul este o soluție care trebuie încercată!

„În teorie este un sistem bun care adresează o mulțime dintre problemele pe care le-am avut până acum și încearcă să schimbe modelele pe care le-am folosit și care nu au funcționat. SGR-ul este o soluție care trebuie încercată. Categoric nu merge perfect, suntem la început și avem foarte multe lucruri de îmbunătățit”, a declarat Mircea Ilie, Expert Economie Circulară.