CONFIRMARE PARTICIPARE DEZBATERE CLCC MARTIE 2023
Cum participi GRATUIT la dezbatere:
- Completezi câmpurile formularului de mai jos;
- Primești un mesaj de confirmare a înscrierii tale și detaliile de logare la platforma Zoom;
- Ești avertizat pe email despre eveniment cu o zi înainte de întâlnire și cu un sms în ziua evenimentului;
- Te loghezi pe platforma Zoom și participi la eveniment, putând interacționa cu invitații noștri, prin intermediul opțiunii „Chat”.
- Te rugăm să ai în vedere faptul că datele de logare nu pot fi transmise și altor persoane, care nu s-au înregistrat în prealabil.
Acest eveniment este organizat pentru CLCC de către SC Oameni și Companii SRL, în calitate de furnizor de servicii de marketing și comunicare. Pentru a procesa înscrierea ta, Oameni și Companii va prelucra datele tale personale.
URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA
INTERVIURI / VIDEO
ARTICOLE RECENTE
HR-ul în 2025: Ce va rămâne la fel și ce se va schimba
De cel puțin cinci ani, domeniul Resurselor Umane (HR) trece printr-o revoluție accelerată, alimentată de progresele tehnologice și de schimbările din așteptările angajaților.
„Înapoi la economie. Cum văd antreprenorii anul 2025”, tema dezbaterii CLCC din luna decembrie
CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării te invită la ultima dezbatere profesională digitală din acest an! Dezbaterea cu titlu „Înapoi la economie. Cum văd antreprenorii anul 2025” se va desfășura luni, 16 decembrie, începând cu ora 11.00, pe Zoom.
Costul orar al forței de muncă în România continuă să crească
Costul orar al forței de muncă în formă ajustată, după numărul zilelor lucrătoare, a înregistrat în trimestrul III o creștere de 3,18% față de precedentele trei luni, arată datele Institutului Național de Statistică. Față de aceeași perioadă a anului trecut, costul orar al forței de muncă în formă ajustată (după numărul zilelor lucrătoare) a înregistrat o creștere de 17,12%.
Companiile din România anticipează creşterea impactului reglementărilor în zona economiei circulare
Peste două treimi (67%) dintre companiile active în România se aşteaptă la creşterea impactului reglementărilor în zona economiei circulare, iar comunicarea transparentă şi informarea stakeholderilor apar în topul priorităţilor tranziţiei, relevă un studiu de specialitate, publicat de Deloitte.
Deficitul bugetar, ajustările fiscale şi cursul valutar sunt principalele îngrijorări ale mediului de business
Deficitul bugetar, ajuns la 6,19% din PIB, conform datelor publicate de Ministerul Finanţelor, consolidarea fiscală şi evoluţia cursului valutar sunt principalele îngrijorări semnalate de mediul de business, într-o dezbatere asupra rezultatelor ediţiei a-11-a studiului CONFIDEX, care măsoară nivelul de încredere a managerilor în economie.
Călin Biriș (Online Mastery), despre importanța colaborării cu agenția de digital marketing
„Lucrăm pentru aceleași obiective. Agenția cu antreprenorul sau cu businessul au aceleași obiective, pentru că, dacă merge bine businessul, conform serviciilor oferite de agenție, atunci și agenției îi va merge bine”, a subliniat Călin Biriș, trainer și consultant de marketing, fondatorul platformei Online Mastery, în cadrul celei mai recente dezbateri profesionale CLCC (Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării).
Robert Trandafir (Gun Media): Marketingul în sine nu s-a mutat online, marketingul s-a mutat unde sunt audiențele
„Platformele au venit și s-au dezvoltat, ele au captat audiențe foarte mari. Marketingul în sine nu s-a mutat online, marketingul s-a mutat unde sunt audiențele, pentru că un business sau un comunicator în sine vrea să își promoveze mesajul, el trebuie să se adreseze audiențelor. Dacă audiențele noastre se află într-o zonă de online, ne vom asigura că mesajul nostru ajunge prin mijloace de comunicare online”, a declarat Robert Trandafir, CEO & Co-fondator Gun Media, în cadrul dezbaterii profesionale CLCC.
Călin Biriș, Online Mastery: Afacerile mici și mijlocii au prins cel mai repede drag de online și de specialiștii de digital marketing
„De când cu online-ul, lucrurile se mișcă puțin mai repede și a crescut această piață de afaceri mici și mijlocii, pentru că business-urile mari erau deja în online, dinainte să apară Facebook-ul la noi. Afacerile mici și mijlocii au prins cel mai repede drag de online, de tot ce a început să apară, inclusiv de specialiștii de digital marketing”, a declarat Călin Biriș, trainer și consultant de marketing, fondatorul platformei Online Mastery, în cadrul dezbaterii profesionale CLCC (Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării), cu titlul „Marketingul s-a mutat în online. Cum vă puteți promova produsele sau imaginea în domeniul digital”.
Sancțiuni mai blânde pentru erori în raportarea RO e-Transport la primele abateri
Regimul sancțiunilor aplicabile pentru nerespectarea obligațiilor de raportare aferente sistemului RO e-Transport a fost modificat începând cu 21 noiembrie 2024, astfel încât să existe o corelare între severitatea sancțiunilor și frecvența abaterilor.