Relaxarea restricțiilor și mijlocul sezonului estival ne aproprie din ce în ce mai mult de gândul vacanței. Pentru a planifica o vacanță cât mai repede și a alege destinațiile cele mai potrivite, e nevoie de o analiză detaliată a locurilor turistice. Acest lucru s-ar putea îmbunătăți prin introducerea tehnologiei în acest proces și implementarea unor servicii care să ofere toate facilitățile și detaliile de care ai nevoie atunci când mergi în vacanță: de la locație, mijloc de transport, localuri pentru masă, asigurări de vacanță, etc.

În cadrul unei noi întâlniri a comunității OSC-Hackathons, vorbim cu specialiști ai tehnologiei și ai turismul despre cum putem îmbina aceste două domenii pentru a face viața mai ușoară atât turiștilor, cât și operatorilor.

Întâlnirea se va desfășura pe data de 6 iulie, începând cu ora 16.00, pe platforma Zoom, iar participarea este gratuită pe baza înscrierii prealabile. Invitația online și agenda întâlnirii poate fi accesată aici: https://www.hackathons.ro/comunitatea-osc-hackathons-inovatie-in-turism/.

Comunitatea OSC – Hackathons este dezvoltată de Oameni și Companii, cu suportul Asociației Române pentru Lingvistică Computațională (ARLC) și al Coaliției pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării (CLCC), și este deschisă organizațiilor și persoanelor interesate să susțină inovația disruptivă din România.

Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.