Comunitatea OSC – Hackathons: Inovație în turism

iul. 1, 2021 | Noutăți

Relaxarea restricțiilor și mijlocul sezonului estival ne aproprie din ce în ce mai mult de gândul vacanței. Pentru a planifica o vacanță cât mai repede și a alege destinațiile cele mai potrivite, e nevoie de o analiză detaliată a locurilor turistice. Acest lucru s-ar putea îmbunătăți prin introducerea tehnologiei în acest proces și implementarea unor servicii care să ofere toate facilitățile și detaliile de care ai nevoie atunci când mergi în vacanță: de la locație, mijloc de transport, localuri pentru masă, asigurări de vacanță, etc.

În cadrul unei noi întâlniri a comunității OSC-Hackathons, vorbim cu specialiști ai tehnologiei și ai turismul despre cum putem îmbina aceste două domenii pentru a face viața mai ușoară atât turiștilor, cât și operatorilor.

Întâlnirea se va desfășura pe data de 6 iulie, începând cu ora 16.00, pe platforma Zoom, iar participarea este gratuită pe baza înscrierii prealabile. Invitația online și agenda întâlnirii poate fi accesată aici: https://www.hackathons.ro/comunitatea-osc-hackathons-inovatie-in-turism/.

Comunitatea OSC – Hackathons este dezvoltată de Oameni și Companii, cu suportul Asociației Române pentru Lingvistică Computațională (ARLC) și al Coaliției pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării (CLCC), și este deschisă organizațiilor și persoanelor interesate să susțină inovația disruptivă din România.

Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Georgiana Iancu: România vrea e-Factura fără ca beneficiarii să-şi mai dea acordul să primească facturile în format electronic

„Principalul motiv pentru care România a solicitat derogare din partea Consiliului Uniunii Europene pentru aplicarea sistemului e-Factura este ca beneficiarii să nu-şi mai dea acordul pentru a primi facturile în format electronic”, a declarat Georgiana Iancu, Partener şi Liderul Departamentului de Taxe Indirecte şi Digitalizare Fiscală, Ernst&Young.

România, din nou cu cel mai mare decalaj de TVA din UE

România se menţine pe primul loc între statele membre ale Uniunii Europene la neîncasarea TVA, cu un deficit estimat la 36,7% la nivelul anului 2021, în scădere uşoară de la 37,3% în 2020, potrivit unui raport recent al Comisiei Europene care analizează datele din anii menţionaţi.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA