CLCC, partener al Programului Global Construct Manager

sept. 3, 2021 | Noutăți

Programul Global Construct Manager, în cadrul căruia CLCC este partener, va fi lansat joi, 16 septembrie, prin intermediul unui webinar cu tema „Trenduri în construcții în perioada pandemică”.

Întâlnirea este dedicată antreprenorilor și managerilor de companii de construcții și are ca subiecte principale de dezbatere trendurile în construcții, sisteme de finanțare nerambursabilă dedicate sectorului construcțiilor, investiții în vederea trecerii la o economie competitivă cu emisii reduse de carbon, studii de caz și, nu în ultimul rând, impactul construcțiilor asupra dezvoltării economice în perioada pandemică.

Joi, 16 septembrie, orele 15:30 – 17:00, pe Platforma ZOOM, moderatorul întâlnirii, Tiberiu Andrioaiei – Owner NEW EUROPE CONSULTING, membru în Boardul Director al Build Europe, Bruxelles, Vicepreședinte CN UGIR, Secretar General la PSC, Consiliul de Export al României (MECMA), îi are ca invitați speciali pe: Ana-Maria Icatoiu – Managing Partner, Avisso, Vicepresedinte OFA–UGIR/Finantari europene și guvernamentale; Ing. George Barbulescu – Owner Axion Project Bureau, Olanda, membru al Institutului Regal al Inginerilor din Olanda; Cosmin Victor Smighelschi – Consilier General al Municipiului București; Claudiu Mihail Bisnel – Managing Partner și Founder la Brisk Group, membru al Association for Project Management – Marea Britanie (APM UK).

Participarea la eveniment este gratuită, cu condiția pre-înregistrării. Mai multe detalii despre speakeri și despre cum puteți să vă înscrieți la eveniment regăsiți în invitația disponibilă AICI !

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Georgiana Iancu: România vrea e-Factura fără ca beneficiarii să-şi mai dea acordul să primească facturile în format electronic

„Principalul motiv pentru care România a solicitat derogare din partea Consiliului Uniunii Europene pentru aplicarea sistemului e-Factura este ca beneficiarii să nu-şi mai dea acordul pentru a primi facturile în format electronic”, a declarat Georgiana Iancu, Partener şi Liderul Departamentului de Taxe Indirecte şi Digitalizare Fiscală, Ernst&Young.

România, din nou cu cel mai mare decalaj de TVA din UE

România se menţine pe primul loc între statele membre ale Uniunii Europene la neîncasarea TVA, cu un deficit estimat la 36,7% la nivelul anului 2021, în scădere uşoară de la 37,3% în 2020, potrivit unui raport recent al Comisiei Europene care analizează datele din anii menţionaţi.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA