„Ce se schimbă în fiscalitate începând cu anul 2023”, tema unei noi dezbateri CLCC

dec. 12, 2022 | Evenimente

Vă invităm la o nouă dezbatere profesonală digitală JOI, 15 decembrie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM. Doi experți în legislația fiscală vor prezenta „surprizele” plăcute și mai ales pe cele neplăcute pe care companiile le vor avea începând cu anul viitor.

Gazda întâlnirii este, așa cum v-ați obișnuit, CONSTANTIN RUDNIȚCHI– Director Executiv CLCC, iar alături de el vor fi invitații speciali:

  • DAN MANOLESCU – Președinte – Camera Consultanților Fiscali și Partener – Soter și asociații;
  • EMILIAN DUCA – Doctor în economie și consultant fiscal.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului disponibil AICI!

Întâlnirea digitală este organizată de CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării, for ce reunește aproximativ 2.000 de companii, care consideră că libertatea economică, cea a comerţului și a comunicării sunt fundamentale într-o societate democratică. Acesta susține și apără interesele membrilor săi în relație cu terți, sprijină schimburile de informații și experiență, întărirea relațiilor cu organizații profesionale naționale și internaționale și promovarea concurenței loiale.

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Mircea Ilie, Expert Economie Circulară: SGR-ul este o soluție care trebuie încercată!

„În teorie este un sistem bun care adresează o mulțime dintre problemele pe care le-am avut până acum și încearcă să schimbe modelele pe care le-am folosit și care nu au funcționat. SGR-ul este o soluție care trebuie încercată. Categoric nu merge perfect, suntem la început și avem foarte multe lucruri de îmbunătățit”, a declarat Mircea Ilie, Expert Economie Circulară.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA