„2024, între tentația populistă electorală și presiunile bugetare”, o nouă dezbatere marca CLCC!
CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o nouă dezbatere profesională digitală MIERCURI, 13 decembrie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM!
„Raportarea fiscală se mută în online. Mai simplu sau mai complicat?”, tema dezbaterii CLCC din luna noiembrie
CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o nouă dezbatere profesională digitală JOI, 16 noiembrie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM!
„Și cu asta ce-am făcut?” Efectele pachetului de măsuri fiscale asupra economiei, o nouă dezbatere marca CLCC!
CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o nouă dezbatere profesională digitală Miercuri, 27 septembrie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM!
previous arrow
next arrow

COMUNITATE

vezi toate articolele »

se incarca

EVENIMENTE

vezi toate articolele »

se incarca

APARIŢII ŞI COMUNICATE

vezi toate articolele »

Constantin Rudnițchi: Se spune că un antreprenor este condamnat să fie optimist. Este perfect adevărat. Dar, nu poate să nu sesizeze obstacolele care îi ies în cale

Deși pandemia e încă aici și știrile o țin mereu aproape, deși știm că suntem în această perioadă hibrid, în care mulți dintre noi suntem vaccinați și teama de îmbolnăvire a scăzut, dar nu a dispărut complet, vrem parcă să luăm forțat o pauză de la COVID și să plecăm în vacanță.

Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării: O oră în plus va face diferența dintre faliment și supraviețuire pentru micii comercianți

Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării (CLCC) solicită revizuirea măsurilor de restricționare a circulației, în localitățile în care rata de infectare trece de patru la mia de locuitori, și prelungirea cu o oră, de la 18.00 la 19.00, a închiderii magazinelor de proximitate de până în 250 de metri pătrați. Raționamentul unei astfel de hotărâri constă în capacitatea micilor comercianți de a prelua fluxul de clienți ai marilor retaileri pentru a evita aglomerările cauzate de măsurile luate în pripă și fără consultarea asociațiilor de profil.

se incarca

NOUTĂŢI

vezi toate articolele »

Georgiana Iancu: România vrea e-Factura fără ca beneficiarii să-şi mai dea acordul să primească facturile în format electronic

„Principalul motiv pentru care România a solicitat derogare din partea Consiliului Uniunii Europene pentru aplicarea sistemului e-Factura este ca beneficiarii să nu-şi mai dea acordul pentru a primi facturile în format electronic”, a declarat Georgiana Iancu, Partener şi Liderul Departamentului de Taxe Indirecte şi Digitalizare Fiscală, Ernst&Young.

se incarca

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE