Webinar CLCC: Impactul COVID-19 asupra HoReCa. Situația actuală și soluții.

aug. 31, 2020 | Evenimente

Pe 10 septembrie 2020, reprezentanții CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării organizează Webinarul Impactul COVID-19 asupra HoReCa. Situația actuală și soluții.

La acest eveniment, moderat de CONSTANTIN RUDNIŢCHI – Director executiv CLCC, este confirmată prezența Președintelui FIHR – DANIEL CĂLIN ILE, Proprietarului Paco Supermarket – FELICIU PARASCHIV, Președinte Romalimenta – SORIN MINEA.

Pentru detalii și îregistrare gratuită, vă rugăm accesați invitati AICI!

 

INFOGRAFICE

ARTICOLE RECENTE

Georgiana Iancu: România vrea e-Factura fără ca beneficiarii să-şi mai dea acordul să primească facturile în format electronic

„Principalul motiv pentru care România a solicitat derogare din partea Consiliului Uniunii Europene pentru aplicarea sistemului e-Factura este ca beneficiarii să nu-şi mai dea acordul pentru a primi facturile în format electronic”, a declarat Georgiana Iancu, Partener şi Liderul Departamentului de Taxe Indirecte şi Digitalizare Fiscală, Ernst&Young.

România, din nou cu cel mai mare decalaj de TVA din UE

România se menţine pe primul loc între statele membre ale Uniunii Europene la neîncasarea TVA, cu un deficit estimat la 36,7% la nivelul anului 2021, în scădere uşoară de la 37,3% în 2020, potrivit unui raport recent al Comisiei Europene care analizează datele din anii menţionaţi.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA